Insight View: Νέο υλικό από το group Kipchoge με 30αρι long run (Pics)

 Runbeat Team   13:49 22-10-2021  

Insight View: Νέο υλικό από το group Kipchoge με 30αρι long run (Pics)


O Eliud Kipchoge έχει επιστρέψει στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό και βρίσκεται στην Κένυα, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά. Μετά από την προπόνηση η οποία είχε και… μάθημα σχετικά με τις προπονήσεις αποκατάστασης, έχουμε νέο υλικό από το group του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου.

 

Ο Ben Johnson δημοσίευσε (*) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από την προπόνηση του Kipchoge μαζί με άλλους 12 δρομείς. Οι αθλητές έκαναν προπόνηση με long run 30 χιλιομέτρων, την οποία ολοκλήρωσαν μέσα σε 1 ώρα και 38 λεπτά, δηλαδή με ρυθμό 3:15 λεπτά ανά χιλιόμετρο. Η προπόνηση ξεκίνησε σε έναν πλατύ και ευθύ δρόμο με χώμα, ο οποίος στη συνέχεια είχε μία μικρή κλίση προς τα κάτω, με σκοπό να ανεβάσουν το ρυθμό τους στο τέλος οι δρομείς.

Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα μπορούμε να παρατηρήσουμε το πόσο προσεκτικά ακούν τις οδηγίες του προπονητή, Patrick Sang ο Eliud Kipchoge και ο Vincent Chumo, καθώς είναι σημαντικό να ακούσουν το πλάνο της ημέρας. Εκτός από δρομείς της NN Running Team, στα long runs αλλά και γενικότερα στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος και άλλοι δρομείς της πόλης. Οι δρομείς είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της περασμένης ημέρας και ξεκίνησαν το 30άρι long run τους με την ανατολή του ήλιου.

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.