Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητάει την.. βοήθεια των Κενυατών δρομέων!

 Runbeat Team   18:41 21-02-2024  

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητάει την.. βοήθεια των Κενυατών δρομέων!


Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από ρεπορτάζ του εξωτερικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να καλέσει Κενυάτες αθλητές για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές, μετά από την εξαγορά του 27.7% των μετοχών της αγγλικής ομάδας, από τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο, Sir Jim Ratcliffe.

 

Ο Ratcliffe είναι ο ιδιοκτήτης της INEOS, της εταιρίας που είναι χορηγός της NN Running Team, αλλά και του αγώνα που έγινε το 2019 στην Βιέννη, με τον Eliud Kipchoge να τερματίζει σε 1:59:40 και να γίνεται -ανεπίσημα- ο πρώτος άνθρωπος που «κατεβαίνει» τις δύο ώρες στον μαραθώνιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητάει την.. βοήθεια των Κενυατών δρομέων! runbeat.gr

Ο Sir Jim Ratcliffe και ο Eliud Kipchoge στην Βιέννη το 2019

Σύμφωνα με το Mail Sport, ελίτ δρομείς μεγάλων αποστάσεων και προπονητές από την Κένυα πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους στο ιστορικό γήπεδο της Γιουνάιτεντ, το Ολντ Τραφορντ.

Εκεί, οι αθλητές αναμένεται να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, με στόχο να δημιουργηθεί μία σωστή νοοτροπία που θα επαναφέρει την ομάδα στον… σωστό δρόμο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε τελευταία φορά το πρωτάθλημα στην Αγγλία το -μακρινό πλέον- 2013 και έκτοτε, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει ανάλογη επιτυχία, ενώ το 2017 κατέκτησε το Europa League.