Η Maude Mathis επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Corfu Mountain Trail

 Runbeat Team   10:58 20-01-2022  

Η Maude Mathis επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο Corfu Mountain Trail


Με σημαντικές συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο επετειακός 10ος Corfu mountain Trail, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 7-8 Μαΐου 2022.

Ήδη οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή της Maude Mathis, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ στον μαραθώνιο τις 2.30 ώρες, ενώ ήταν νικήτρια στο Mont Blanc marathon 2600d+ με χρόνο 3.41.00 και κατέχει τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη uItra, ενώ ήταν σχεδόν αήττητη την περσινή χρονιά κατακτώντας την πρώτη θέση στο Golden Trail series.

 

Στη διοργάνωση που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δρομέων μεγάλων αποστάσεων έχουν συμμετάσχει πολλοί σπουδαίοι ξένοι υπεραθλητές όπως ο Marco Olmo, ο Ludovic Pommeret, ο Gediminas Grenius, ο Mario Ramos, η Silvia Lubics κ.α. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς αγώνες. Πιο συγκεκριμένα θα διεξαχθεί ο Quick Trail απόστασης 10χλμ, ο Olive Tree Trail απόστασης 20χλμ, ο Rain Trail απόστασης 40χλμ και ο Corfu Mountain Trail Ultra απόστασης 112χλμ.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα οπού θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στις διαδρομές του Corfu Mountain Trail πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.corfumountaintrail.com έως τις 28/4/2022 αυστηρώς.

Οι μετακινούμενοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σχετικά με τη διαμονή τους από την ιστοσελίδα www.messonghibeach.gr.