Συνάντησε και προπονήθηκε με τον θρύλο Kipchoge ο Γ. Σταμούλης (Pics)

 Πάνος Κατσαρός   13:29 18-12-2021  

Συνάντησε και προπονήθηκε με τον θρύλο Kipchoge ο Γ. Σταμούλης (Pics)


Μία ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση είχε στην Κένυα ο Έλληνας πρωταθλητής στο στιπλ, Γιώργος Σταμούλης. Ο νεαρός αθλητής βρίσκεται στο Ίτεν, το «Σπίτι των πρωταθλητών» από τις 16 Νοεμβρίου, εκεί όπου αναμένεται να μείνει έως τις 17 Μαρτίου του 2022, πραγματοποιώντας την προετοιμασία του.





Σε μία από τις προπονήσεις του στο Ίτεν, ο Γιώργος Σταμούλης επισκέφτηκε το «Kipchoge Keino Stadium», εκεί όπου συνάντησε και παρευρέθηκε σε μία προπόνηση του κορυφαίου μαραθωνοδρόμου όλων των εποχών, Eliud Kipchoge, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μη χάνει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

O Eliud Kipchoge είχε μιλήσει πριν από λίγες εβδομάδες στο Runbeat σχετικά με τους επόμενους στόχους του, αλλά και την βράβευσή του στο Ηράκλειο ως ο κορυφαίος αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σταμούλης προέρχεται από την τρίτη θέση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων που έγινε στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας (31:29), ο οποίος ήταν και ο τελευταίος αγώνας στην Ελλάδα πριν αναχωρήσει για την Κένυα, εκεί όπου προπονείται και έχει σκοπό να λάβει μέρος σε αγώνες.

 

«Ο άνδρας. Ο μύθος. Ο θρύλος. Eliud Kipchoge. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος σε μία προπόνηση με τον Eliud Kipchoge», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Σταμούλης.