Χ. Μελέτογλου: «Να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και να σεβαστούμε τον ιδρώτα και τα όνειρα όλων των Αθλητών»

 Runbeat Team   17:12 13-06-2024  

Χ. Μελέτογλου: «Να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και να σεβαστούμε τον ιδρώτα και τα όνειρα όλων των Αθλητών»


Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ για τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης.

«Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρόσφατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη της αποστολής, και ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, και πίσω από αυτή την προσπάθεια κρύβεται πολύς κόπος από πολλούς συντελεστές, αθλητές, προπονητές, οικογένειες, σωματεία, φίλους και φυσικά την Ομοσπονδία μας. Θα πρότεινα, λοιπόν, να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και να σεβαστούμε τον ιδρώτα και τα όνειρα Όλων των Αθλητών.

 

Η ομοσπονδία μας αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε υπερήφανοι για όλους τους Αθλητές μας, αλλά και τους Προπονητές τους, και θα είμαστε, έμπρακτα δίπλα σε κάθε τους προσπάθεια και όχι μόνο στις επιτυχίες τους. Η χρονιά έχει μπροστά της ακόμα δρόμο, καθώς τον Αύγουστο διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ο μήνας που διανύουμε θα είναι πολύ σημαντικός για τα παιδιά που διεκδικούν την πρόκριση τους σε αυτούς. Καλή συνέχεια σε όλους», είπε ο Χρήστος Μελέτογλου, που για μία εβδομάδα ήταν κοντά στις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών, προκειμένου να λύσει τυχόν προβλήματα.