Ρώμη 2024: Επέστρεψε ο Καραλής και σύσσωμη η ελληνική ομάδα

 Runbeat Team   9:18 14-06-2024  

Ρώμη 2024: Επέστρεψε ο Καραλής και σύσσωμη η ελληνική ομάδα


Αργά χθες το βράδυ έφτασε στην Ελλάδα το τελευταίο γκρουπ της εθνικής μας ομάδας που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίζονταν τις δύο τελευταίες ημέρες του Ευρωπαϊκού επέστρεψαν στη βάση τους. Ανάμεσά τους και ο δευτεραθλητής Ευρώπης Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ παρότι τραυματίας και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα και μαζί της ήταν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, το αναπληρωματικό μέλος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη και το μέλος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας, Λούλα Καρατζά.

Ρώμη 2024: Επέστρεψε ο Καραλής και σύσσωμη η ελληνική ομάδα runbeat.gr

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να κυνηγούν τους στόχους τους.

Ο Καραλής ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή, χάρη στο ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη. Ο αθλητής ανταποκρίθηκε με χαρά σε όσους θέλησαν να ένα αυτόγραφο, έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλες και έκανε δηλώσεις στα κανάλια που τον περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστημένη από την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Τα 52 μέλη της ελληνικής αποστολής έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάποια κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, κάποιοι όχι, όλοι ανεξαιρέτως εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας. Ο αθλητισμός έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές και εμείς ως Ομοσπονδία είμαστε δίπλα στα παιδιά να τα στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα σε όσους και όσες προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επόμενο ραντεβού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ18 στην Πάτρα για να θαυμάσουμε το νέο αίμα του χώρου κι έπειτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Βόλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου», είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.