Α. Μαρινάκου: «Έναν χρόνο πριν τέτοια εποχή σκεπτόμουν να σταματήσω τον πρωταθλητισμό»

 Runbeat Team   19:19 13-06-2024  

Α. Μαρινάκου: «Έναν χρόνο πριν τέτοια εποχή σκεπτόμουν να σταματήσω τον πρωταθλητισμό»


Η Αναστασία Μαρινάκου είναι μία αθλήτρια που έχει χρειαστεί να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες για να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα social media ότι έναν χρόνο πριν σκεφτόταν να σταματήσει τον πρωταθλητισμό λόγω της απογοήτευσής της εξ αιτίας τραυματισμού. Πλέον όμως, βρέθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, εκεί όπου σημείωσε την 3η καλύτερη επίδοση από Ελληνίδα αθλήτρια στα 10.000 μέτρα…

Η ανάρτηση της Αναστασίας Μαρινάκου:

«Ενα χρόνο πριν τέτοια εποχή βρισκόμουν με νάρθηκα στο πόδι τραυματισμένη, απογοητευμένη και σκεπτόμενη να σταματήσω τον πρωταθλητισμό.

Σημερα βρίσκομαι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ερχόμενη με όριο στα 10.000 μέτρα, με 3η καλύτερη επίδοση ολων των εποχών και 16η θέση στην Ευρώπη.

Αυτό που λέω και θα το ξανά λέω είναι να μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας.

Γιατί οταν θέλουμε κάτι πραγματικά και πιστεύουμε στον εαυτό μας ολα είναι εφικτά.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στα αγαπημένα μου άτομα και στους χορηγούς μου που ολα αυτα τα χρόνια είναι δίπλα μου να με ενθαρρύνουν και να μου θυμίζουν πόσο αγαπώ αυτο που κάνω και πως μπορώ να τα καταφέρω.

Σας αγαπώ.

Χωρίς εσάς θα ήταν ολα διαφορετικά …

Γιατι οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

Τιμή και υπερηφάνεια να αγωνίζομαι για άλλη μια φόρα με το εθνόσημο

This is the start for the journey!!»