Τζο Μαντά: «Όταν κάτι υπάρχει στο μυαλό μας, και βλέπουμε μόνο τον τερματισμό, δεν μας σταματάει τίποτα» (Vid)

 Runbeat Team   15:32 10-09-2022  

Τζο Μαντά: «Όταν κάτι υπάρχει στο μυαλό μας, και βλέπουμε μόνο τον τερματισμό, δεν μας σταματάει τίποτα» (Vid)


Η Ελληνίδα κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής στο Σπάρταθλον, Γεωργία Τζο Μαντά, μίλησε στην κάμερα των διοργανωτών για όσα έχει ζήσει στην διοργάνωση που πλησιάζει, καθώς θα διεξαχθεί 30 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2022.

Η Τζο Μαντά τόνισε ότι φέτος δεν θα τρέξει στον αγώνα λόγω της συμμετοχής της στον θρυλικό αγώνα Badwater 135 που έγινε τον Ιούλιο στις ΗΠΑ με την ίδια να τερματίζει στην 2η θέση.

 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται όταν τρέχει τα 245 χιλιόμετρα στο Σπάρταθλον, λέγοντας: «Όταν κάτι υπάρχει στο μυαλό μας, και βλέπουμε μόνο τον τερματισμό, δεν μας σταματάει τίποτα. Ό,τι και να γίνεται, είτε είναι κακός καιρός, είτε καλός, είτε πονάμε. Το οτιδήποτε. Πάμε μόνο μπροστά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο να νιώθεις ότι προχωράς στα βήματα του Φειδιππίδη. Όταν φτάνεις στο άγαλμα του Λεωνίδα τα συναισθήματα είναι αλληλοσυγκρουόμενα. Από τη μία πονάς, από την άλλη διψάς να ακουμπήσεις αυτό το άγαλμα, είναι όλοι σου οι κόποι. Χαρά, συγκίνηση, χαμός από τον κόσμο στην Σπάρτη, απλά χαμογελάω».

Τέλος, η Τζο Μαντά ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες για φέτος, στέλνοντας τη δύναμή της.