M. Πολύζου προς Γ. Κούρο: «Τόλμα να πεις το όνομα εκείνης που καταγγέλλεις δημόσια, όχι μισόλογα!»

 Runbeat Team   9:53 14-12-2023  

M. Πολύζου προς Γ. Κούρο: «Τόλμα να πεις το όνομα εκείνης που καταγγέλλεις δημόσια, όχι μισόλογα!»


Μέσα από την επίσημη σελίδα του Runbeat στο Facebook επέλεξε να δώσει τη δική της απάντηση η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα Μαρία Πολύζου στον Γιάννη Κούρο με αφορμή το νέο ξέσπασμα του, το οποίο συνοδεύτηκε από καταγγελία εναντίον μεγάλης αθλήτριας που έτρεξε το Σπάρταθλον στις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας, καταγγέλλοντας την για εξαπάτηση.

 

Η Μαρία Πολύζου αντέδρασε οργισμένα στην καταγγελία Κούρου, καλώντας τον ευθέως να κατονομάσει την αθλήτρια που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι εξαπάτησε (προφανώς εννοούσε ότι δεν έτρεξε το σύνολο της διαδρομης, δηλαδή 246,8 χλμ.).

Στο σχόλιο της κάτω από το άρθρο της είδησης που δημοσιεύσαμε με τίτλο: Nέο ξέσπασμα Κούρου-Ποια μεγάλη αθλήτρια καταγγέλλει για εξαπάτηση στο Σπάρταθλον, η Μαρία Πολύζου γράφει: «Αν τολμήσει να μας πει το όνομα της κυρίας δημόσια !! Όχι μισόλογα και μπλα μπλα! Τα υπόλοιπα ας τα κρατήσει για τον εαυτό του».

Η δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο εκ των κορυφαίων δρομέων στην ιστορία της χώρας στις μεγάλες αποστάσεις δεν αποκλείεται να έχει και συνέχεια, με τον Γιάννη Κούρο να καλείται τώρα όχι μόνο να κατονομάσει αλλά και να παρουσιάσει και τα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του περί εξαπάτησης.