Προανήγγειλε συνάντηση με τον Γιάννη Κούρο ο Φώτης Ζησιμόπουλος!

 Runbeat Team   11:41 05-10-2023  

Προανήγγειλε συνάντηση με τον Γιάννη Κούρο ο Φώτης Ζησιμόπουλος!


Με ανάρτησή του στα social media, ο Φώτης Ζησιμόπουλος αναφέρθηκε στον θρυλικό Γιάννη Κούρο, λέγοντας ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα μαζί του ενώ παράλληλα προσπαθεί να φτιάξει τη δική του ιστορία.

 

Θυμίζουμε ότι ο Αγρινιώτης δρομέας έσπασε το ρεκόρ του Κούρου στο Σπάρταθλον τερματίζοντας σε 19 ώρες 54 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα και μέσω της ανάρτησής του προανήγγειλε συνάντηση μαζί του μέσα στις επόμενες ημέρες. Στη συνάντησή τους, οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστού εμπειρίες για το Σπάρταθλο και τις υπεραποστάσεις, να συζητήσουν και να γνωριστούν, πραγματοποιώντας μία… θρυλική συνάντηση!

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε: «Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει! Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον μεγάλο Γιάννη Κούρο αυτός έχει την ιστορία του εγώ προσπαθώ τώρα να φτιάξω την δική μου! Δυστυχώς ή ευτυχώς έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον γνωρίσεις καλά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Τις επόμενες ημέρες θα ανταμώσουμε και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί είναι πολλά αυτά που θέλω να ρωτήσω. Κοινός μας στόχος να βγει κάτι όμορφο!»