ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ – «Πέταξε» στην Γλασκόβη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! (Vid)

 Runbeat Team   22:45 03-03-2024  

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ – «Πέταξε» στην Γλασκόβη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! (Vid)


Τεράστια επιτυχία για τον Εμμανουήλ Καραλή που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκόβης, στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ο Έλληνας αθλητής επέστρεψε εκεί που του αξίζει παίρνοντας την τρίτη θέση στον κόσμο στην μεγάλη διοργάνωση της Γλασκόβης και ξεπερνώντας τον εαυτό του μας έκανε υπερήφανους!

 

Ο «Μανόλο» έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και ξεπέρασε τα 5,85 μ. σε έναν αγώνα, που μπορεί να ξεκίνησε νωθρά για εκείνον, ωστόσο εξελίχθηκε ιδανικά.

Ο 25χρονος έκανε ένα άκυρο στα 5,50 μ., επέλεξε στη συνέχεια να ανέβει στα 5,65 μ., ύψος στο οποίο χρειάστηκε να κάνει δύο άλματα.

Ο αθλητής στη έπειτα ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 5,75 μ. και με την πρώτη το 5,85 μ., ύψος που του εξασφάλισε θέση στο στο βάθρο των νικητών. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,90 μ., εκεί όπου ο αθλητής έκανε ένα άκυρο κι έπειτα δοκίμασε δύο φορές στα 5,95 μ. προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση υψηλότερη από την τρίτη.

Ο “ασημένιος” πέρυσι το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το πέτυχε σε μια χρονιά, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί, αφού έχει μπροστά του την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Καραλής βρέθηκε μια ανάσα από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.