Ορκίζεται έφεδρος αξιωματικός και επιστρέφει στις ΗΠΑ η Στεφανίδη

 Runbeat Team   17:53 04-03-2024  

Ορκίζεται έφεδρος αξιωματικός και επιστρέφει στις ΗΠΑ η Στεφανίδη


Η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε σε έναν ακόμη αγώνα σε μεγάλη διοργάνωση με χαμόγελο και την αισιοδοξία πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το καλοκαίρι και θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν έβδομη στον τελικό του επί κοντώ με άλμα στα 4,55 μ., έχοντας νωρίτερα στη σεζόν μείνει για δέκα μέρες μακριά από τις προπονήσεις λόγω προβλήματος υγείας.

 

“Επιλέξαμε να αγωνιστώ με 14 διασκελισμούς γιατί θεωρήσαμε θα ήταν ρίσκο να μπω με 16 διασκελισμούς, μετά την περιπέτεια που είχα με την υγεία μου. Έμεινα αρκετές μέρες έξω και ήμουν αρκετά επιρρεπής σε κάποιον τραυματισμό. Είχα ένα καλό άλμα στα 4,65 μ. και θα μπορούσα να έχω περάσει αυτό το ύψος. Είμαι χαρούμενη που αγωνίστηκα και θα μπω στην προετοιμασία για τον ανοιχτό υγιής”, είπε η Στεφανίδη που επέστρεψε την Κυριακή στην Ελλάδα.

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 και τον προπονητής Μίτσελ Κρίερ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Η κ. Σακοράφα είχε την ευκαιρία να συγχαρεί την πρωταθλήτρια μας για την παρουσία της στη διοργάνωση και να της ευχηθεί καλή συνέχεια στη θερινή περίοδο.

Η Στεφανίδη θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή (8/3), ενώ μία ημέρα νωρίτερα την Πέμπτη θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας αξιωματικών εν ενεργεία ολυμπιονικών. Η Στεφανίδη το 2016 αναδείχθηκε χρυσή ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Ζανέιρο.