Στην Κένυα η προετοιμασία του Sorokin ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 24 ωρών (Vid)

 Runbeat Team   17:02 24-07-2022  

Στην Κένυα η προετοιμασία του Sorokin ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 24 ωρών (Vid)


Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 24 ωρών θα γίνει στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο, με τον Λιθουανό Aleksandr Sorokin να αποτελεί το μεγάλο φαβορί και να είναι έτοιμος να κυνηγήσει μεγάλες επιδόσεις. Ο εξαιρετικός υπεραθλητής και κάτοχος πολλών ρεκόρ στο ultrarunning, θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του για 40 ημέρες στην Κένυα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το υψόμετρό της, αλλά και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στην Ευρώπη για το Ευρωπαϊκό. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Βερόνα το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

 

Σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ο Aleksandr Sorokin παραθέτει τις τελευταίες σκέψεις του πριν την αναχώρηση για την χώρα της Αφρικής, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρόκειται για το τελευταίο προπονητικό camp μου πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 24 ωρών στην Ιταλία. Θα πάω στην Κένυα για 40 ημέρες, από τις 22 Ιουλίου έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Εκεί, ελπίζω να συναντήσω τον Kipchoge, θα ήθελα να κάνουμε μαζί μία προπόνηση. Στην Κένυα υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί δρομείς και μπορώ να πάρω πολλά. Θέλω να γίνω ο πρώτος άνθρωπος που τρέχει 200 μίλια σε 24 ώρες και θα δουλέψω γι’αυτό. Μείνετε συντονισμένοι!»