Η επιστροφή του παγκόσμιου πρωταθλητή μετά από τροχαίο ατύχημα (Video)

 Runbeat Team   19:28 20-02-2021  

Η επιστροφή του παγκόσμιου πρωταθλητή μετά από τροχαίο ατύχημα (Video)


Στη... δράση επέστρεψε ο 28χρονος Κενυάτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Geoffrey Kamworor ο οποίος τον Ιούνιο του 2020 ενεπλάκη άθελά του σε ένα σοβαρό τροχαίο όταν μία μηχανή τον χτύπησε ενώ αυτός έκανε προπόνηση περίπου 1,5 μόλις χιλιόμετρο από το σπίτι του. Ο 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε αντιμέτωπος με τραυματισμούς στο κεφάλι και στην κνήμη και ήταν αναγκασμένος να κυκλοφορεί με πατερίτσες για περίπου δύο μήνες.

Στο βίντεο του "NN Running Team", ο Kamworor μίλησε για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, την υποστήριξη που πήρε από την οικογένεια και τα οικεία του πρόσωπα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Ο Κενυάτης πρωταθλητής χρησιμοποίησε στατικό ποδήλατο για πρώτη φορά στη ζωή του, γεγονός το οποίο όπως λέει, τον… έβγαλε από τα νερά του. Μάλιστα, στη συνέντευξή του λέει χαρακτηριστικά: «Ήταν περίεργο και πρωτόγνωρο για εμένα το να είμαι μέσα για δύο μήνες. Το ποδήλατο με βοήθησε πολύ, ήταν η πρώτη φορά που κάνω ποδήλατο και ήταν πολύ χρήσιμο. Πλέον το απολαμβάνω και το έχω συνηθίσει».

Ο Kamworor δήλωσε επίσης έτοιμος για ένα πολύ δημιουργικό 2021, έχοντας πλέον ανακάμψει πλήρως από τους τραυματισμούς του, σημειώνοντας πως: «Μου έλειψε πολύ η δράση και πιο πολύ το παγκόσμιο πρωτάθλημα που δεν ήμουν σε θέση να υπερασπιστώ το ρεκόρ μου. Από την άλλη σκέφτομαι πως δεν έφταιγα εγώ για το ατύχημα και πως πλέον θα γυρίσω πιο δυνατός».

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο της συνέντευξης του Geoffrey Kamworor: