Όλα έτοιμα για το 2ο Olympic Day Run Ancient Olympia

 Runbeat Team   10:43 15-06-2023  

Όλα έτοιμα για το 2ο Olympic Day Run Ancient Olympia


Όλα είναι έτοιμα για τη εκκίνηση του 2ου Olympic Day Run Ancient Olympia που διεξάγεται αύριο Παρασκευή 16/06 στην Αρχαία Ολυμπία. Πρόκειται για μία διοργάνωση που γίνεται σε άλλες 200 χώρες στον πλανήτη!

Αύριο, λοιπόν, το “Olympic Day Run” Greece στέλνει το παγκόσμιο μήνυμα των Ολυμπιακών Αξιών, συμμετέχοντας από την Αρχαία Ολυμπία στον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2023, με αγώνες 1,5 & 4 χιλιομέτρων! Η περυσινή τεράστια επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, όπου συμμετείχαν αθλητές από 74 χώρες και 5 ηπείρους, έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά.

 

Πρόκειται για το μοναδικό παγκοσμίως δρομικό γεγονός που υλοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο, προσελκύοντας κάθε χρόνο περισσότερα από 5 εκατομμυρία δρομέων.

Έτσι, αύριο Παρασκευή εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να πάρουν θέση εκκίνησης για να αγωνιστούν είτε στον αγώνα του 1,5 χιλιομέτρου, είτε σε αυτό των 4 χιλιομέτρων.

Το 2ο “Olympic Day Run” ANCIENT OLYMPIA πραγματοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών και μελών της παγκόσμιας Ολυμπιακής οικογένειας.