Αγωνίζεται σήμερα στην Πολωνία η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

 Runbeat Team   9:55 05-05-2024  

Αγωνίζεται σήμερα στην Πολωνία η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη


Στην Πολωνία θα κάνει Πάσχα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη καθώς θα αγωνιστεί στον τρίτο αγώνα του World Athletics Race Walking Tour Gold που διεξάγεται παράλληλα με το Korzeniowski Warsaw Race Walking Cup.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει ουσιαστικά τον πρώτο δυνατό αγώνα της για φέτος καθώς έχει αγωνιστεί μόνο στα 10χλμ βάδην στην Καμπέρα, όπου τερμάτισε σε 44:39,83. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της στην Αυστραλία και πλέον μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμη στους μεγάλους αγώνες της χρονιάς.

 

Στην Πολωνία θα αγωνιστούν, ανήμερα του Πάσχα, και πολλοί άλλοι σπουδαίοι βαδιστές και βαδίστριες.

Στον αγώνα 20χλμ βάδην των γυναικών ξεχωρίζει η συμμετοχή, πέραν της Ντρισμπιώτη, της Ισπανίδας Kimberly Garcia, αλλά και των Κινέζων Liu Hong, Qieyang Shijie, Ji Haiying και Shi Yuxia.

Στους άνδρες, ο Βραζιλιάνος Caio Bonfim πρόκειται να υπερασπιστεί τον τίτλο του έχοντας ως κύριο αντίπαλό του τον Ιάπωνα, Toshikazu Yamanishi.

Με προοπτικές να πρωταγωνιστήσει θα σταθεί στην εκκίνηση και οι Zhang Jun, Wang Zhaozhao, Declan Tingay, Rhydian Cowley, Jemima Montag και Dawid Tomala.

Η λίστα συμμετοχής