Grevena City Run: Παράταση εγγραφών ως τις 8 Μαΐου

 Runbeat Team   14:05 05-05-2024  

Grevena City Run: Παράταση εγγραφών ως τις 8 Μαΐου


Η πόλη των Γρεβενών ανυπομονεί για τη διεξαγωγή του 1ου Grevena City Run, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό ότι οι εγγραφές θα πάρουν παράταση ως και την προσεχή Τετάρτη 8 Μαΐου προκειμένου να συμπληρωθούν και οι ελάχιστες θέσεις που έχουν μείνει κενές.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Αγαπητές φίλες και φίλοι δρομείς. Η οργανωτική επιτροπή του Grevena City Run αποφάσισε να δώσει παράταση εγγραφών έως ότου καλυφθούν οι λίγες κενές θέσεις που έμειναν για να συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών που τέθηκε αρχικά και το αργότερο έως τις 08/05. Για να φαίνεται το όνομα σας στο νούμερο του αγώνα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έως τις 07/05 και ώρα 15:00. Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη ανταπόκριση που δείχνετε στην προσπάθειά μας. Το Grevena City Run σας περιμένει για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές...».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ΕΔΩ. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον παιδικό αγώνα θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 10.00π.μ. στο Πάρκο των Μανιταριών απέναντι από το Διοικητήριο «Κώστας Ταλιαδούρης».

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες ανδρών-γυναικών (5 και 10 χιλιομέτρων) και ένας 1000μ. για παιδιά.

Ο χάρτης του αγώνα