Την Πέμπτη (17/03) τα εγκαίνια της Athens Half Marathon Expo και του κέντρου εγγραφών

 Runbeat Team   11:53 16-03-2022  

Την Πέμπτη (17/03) τα εγκαίνια της Athens Half Marathon Expo και του κέντρου εγγραφών


Στην τελική ευθεία πριν το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής μπαίνει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, δίνει ραντεβού με τους φίλους του δρομικού κινήματος καθώς στη 13.00 θα εγκαινιαστεί το κέντρο εγγραφών και η Athens Half Marathon Expo, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).

Τα εγκαίνια του κέντρου εγγραφών και της Athens Half Marathon  Expo θα τελέσουν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και της εκτελεστικής επιτροπής του αγώνα, Σοφία Σακοράφα και η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή. Στη συνέχεια θα γίνουν ανακοινώσεις για τις δράσεις της φετινής διοργάνωσης. 

Ο Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Mαρτίου 2022 και είναι αφιερωμένος από πέρυσι στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Διοργανωτές του αγώνα που φέτος θα υποδεχθεί 15.000 δρομείς σε δύο διαδρομές (Ημιμαραθώνιος και 5 χλμ) είναι ο  ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

 

Στην Athens Half Marathon  Expo, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best  θα δώσουν το “παρών” oι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αθλητικών ειδών, διατροφής και υγείας και οι επισκέπτες θα έχουν ειδικές τιμές και προσφορές στα προϊόντα που είναι απαραίτητα στους δρομείς κατά την προετοιμασία τους, αλλά και την ημέρα του αγώνα. 

Η είσοδος δρομέων και επισκεπτών στην EXPO - Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19, είναι δωρεάν και θα γίνεται από την είσοδο στην πλευρά του σταθμού (Κεραμεικός) του ΜΕΤΡΟ. 

Η Athens Half Marathon Expo θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Πέμπτη 17 Μαρτίου (13.00 έως 20.00) έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου (10.00-20.00) παράλληλα με το με το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου. 

Το Κέντρο εγγραφών θα λειτουργήσει τις ίδιες ημέρες και ώρες με την Athens Half Marathon Expo με εξαίρεση το Σάββατο οπότε και θα κλείσει στις 18.00.

Από τον χώρο της Τεχνόπολης και συγκεκριμένα από το κτίριο Δ10 θα παραλαμβάνουν και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τις διαπιστεύσεις και το ειδικό γιλέκο την Πέμπτη (14.30-19.00), την Παρασκευή (10.00-19.00) και το Σάββατο (10.00-15.00)