Τεράστια επιτυχία για τον Σπύρο Λογοθέτη που τερμάτισε 14ος στον Leadville Race Series 100miles

 Runbeat Team   12:07 22-08-2023  

Τεράστια επιτυχία για τον Σπύρο Λογοθέτη που τερμάτισε 14ος στον Leadville Race Series 100miles


Μία μοναδική εμπειρία που συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα έζησε ο Σπύρος Λογοθέτης, ο οποίος συμμετείχε στον ιστορικό ορεινό υπερμαραθώνιο Leadville Race Series 100miles.

Ο Έλληνες υπερμαραθωνοδρόμος τερμάτισε στην 14η θέση της γενικής (ήταν πέμπτος στην ηλικιακή του κατηγορία 20-29) ολοκληρώνοντας τον αγώνα του σε 21 ώρες, 21 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος της Αμερικής καθώς διεξάγεται από το 1983 στο Κολοράντο. Φέτος εκκίνησαν 800 δρομείς από όλο τον κόσμο και τερμάτισαν 362.

 

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι δόξα τω θεώ και ότι είμαι ευγνώμων για όσα έχω καταφέρει.

Υ.Γ. Αμέτρητες οι ευχές και τα μηνύματα σας και θα απαντηθούν όλα μέσα στις επόμενες ημέρες σε έναν-έναν ξεχωριστά.

Υ.Γ. 2 Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα και δεν θα είχε καμία αξία αν δεν είχα την πολύτιμη στήριξη της ομάδας μου (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ & RICKY KALIA) όπου και εκεί θα γίνει ξεχωριστή, τιμητική αναφορά έτσι όπως τους αξίζει».

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η Αλέξις Πάππας, η οποία τερμάτισε σε 27 ώρες, 47 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, ενώ η Τζο Μαντά εγκατέλειψε την προσπάθειά της.

Τα αποτελέσματα