Περισσότεροι από 1000 δρομείς στον αγώνα «Τρέχω για την Υγεία μου»

 Runbeat Team   20:46 04-04-2024  

Περισσότεροι από 1000 δρομείς στον αγώνα «Τρέχω για την Υγεία μου»


Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στον αγώνα «Τρέχω για την Υγεία μου» που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 7 Απριλίου στο Ίλιο Αττικής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το σύστημα έγγραφών έκλεισε στις 1000 συμμετοχές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «παρών» στον αγώνα της Κυριακής θα είναι και ο νικητής του μαραθωνίου Αθήνας το 2022 και δεύτερος το 2023, Χαράλαμπος Πιτσιώλης.

 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και περιλαμβάνει έναν αγώνα 5,1 χιλιομέτρων και έναν αγώνα 1300μ. για μαθητές.

Η εκκίνηση του παιδικού αγώνα έχει προγραμματιστεί στις 9:30π.μ. και του αγώνα των 5,1χλμ στις 10π.μ.

Όπως έχουν ενημερώσει οι διοργανωτές, για την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού την ημέρα του αγώνα, η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται στην οδό Νέστορος 101 στο  Ίλιον (στο ισόγειο έναντι του Δημαρχείου Ιλίου) την Παρασκευή 5 Απριλίου από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ. και το Σάββατο 6 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 3μ.μ.

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές για τις 1000 συμμετοχές αναφέρουν:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους προσωπικά και ταυτόχρονα έναν, έναν για την τεράστιαανταπόκριση που δείξατε να συμμετέχετε στον αγώνα μας και να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν με ένα νούμερο που ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Σύντομα θα σας σταλεί και ενημερωτικό mail όσο αφορά την παραλαβή των πακέτων (αριθμό συμμετοχής-χρονομέτρησης και τεχνικό μπλουζάκι) για τα 5,100 μέτρα και πακέτο συμμετοχής για τα παιδιά που περιλαμβάνει αριθμό συμμετοχής-χρονομέτρησης αλλά και τις διαδρομές του αγώνα μας που θα ακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι!».