Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni 2023

 Runbeat Team   14:28 12-10-2023  

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni 2023


Την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την εμπειρία του IRONMAN® θα έχουν οι μικροί φίλοι του αθλητισμού που θα συμμετάσχουν στο IRONKIDS® Vouliagmeni 2023, το οποίο θα υλοποιηθεί με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 09:00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ακτή Βουλιαγμένης.

 

Στόχος του ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni είναι να ενθαρρύνει παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να εξασκηθούν σε τρεις εναλλακτικές διαδρομές, 400, 800 και 1.200 μέτρων, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας δίπλα στη θάλασσα.

Παιχνίδια, εκπλήξεις, λούνα πάρκ, face painting κι ένας αγώνας τρεξίματος από τον θρύλο IRONMAN® περιμένει τους μικρούς υπεραθλητές, ενώ οι μασκότ της ΕΕΑΑ θα βρίσκονται εκεί για να τους δείξουν τον δρόμο της ανακύκλωσης. Η εκδήλωση με μότο KIDS – FUN - RUN δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά έχει στόχο τη διασκέδαση. Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, στο πλαίσιο του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία της συμμετοχής, μέσω μίας διοργάνωσης που είναι, φυσικά, προσαρμοσμένη στα μέτρα τους. Είμαστε σίγουροι πως κάποια από τα παιδιά που θα ζήσουν αυτήν την εμπειρία θα επιστρέψουν σε λίγα χρόνια από σήμερα στον ίδιο χώρο ως τριαθλητές. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης που είναι μέρος αυτής της προσπάθειας μύησης των παιδιών στο μεγαλείο του αθλητισμού και του τριάθλου», δήλωσε η Βάσια Μπιρλιράκη, CEO της ΕΥ ΖΗΝ Greece, επίσημο διοργανωτή του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni 2023 runbeat.gr

Το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni είναι παράλληλη εκδήλωση του διάσημου αγώνα τριάθλου IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, που πραγματοποιείται στις 22 Οκτωβρίου 2023, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μία τριήμερη γιορτή που θα φιλοξενήσει περισσότερους από 5.000 αθλητές, επισκέπτες και εθελοντές από όλον τον κόσμο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironkids-greece-vouliagmeni

Δείτε νέα και ενημερώσεις για το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece στα παρακάτω κανάλια:

Website: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/ironman-70-3-greece-vouliagmeni

Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece

Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

Photo Credits @641 – six.for.one photography

Σχετικά με την EY ZHN Greece

Από το 1991, η EY ZHN Greece σχεδιάζει και διοργανώνει Συναντήσεις, Συνέδρια και Events τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα και να συστήσει στην παγκόσμια κοινότητα τις ομορφιές, τις υποδομές και την πλούσια ποικιλομορφία αυτής της ιστορικής χώρας. Από

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni 2023 runbeat.gr

το 2018, στην εταιρεία λειτουργεί και Αθλητικό Τμήμα, το οποίο διοργανώνει υψηλής ποιότητας αθλητικές παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως το IRONMAN® 70.3® Greece, το L'Etape Greece by Tour de France και το B2Run Aθens, που προωθούν την Ελλάδα, το αθλητικό ιδεώδες, την ελληνική φιλοξενία και τη φιλοσοφία του "νους υγιής εν σώματι υγιεί". Ο αθλητικός τουρισμός είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και αντιπροσωπεύει το 10% των παγκόσμιων δαπανών για τον τουρισμό. Από το 2020, στην εταιρεία λειτουργεί, επίσης, και Τμήμα Αναψυχής (Leisure), το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε απαιτητικούς και εναλλακτικούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Ελλάδα από μία διαφορετική σκοπιά.