Ξεκινάει το μεγάλο εγχείρημα του Michael Wardian: Θα διασχίσει τρέχοντας τις ΗΠΑ μέσα σε 65 ημέρες!

 Runbeat Team   14:56 09-02-2022  

Ξεκινάει το μεγάλο εγχείρημα του Michael Wardian: Θα διασχίσει τρέχοντας τις ΗΠΑ μέσα σε 65 ημέρες!


Ένα τεράστιο εγχείρημα είναι έτοιμος να υλοποιήσει ο συνεργάτης του Runbeat, Michael Wardian, καθώς όπως ανακοίνωσε θα διασχίσει τις ΗΠΑ μέσα σε 65 ημέρες τρέχοντας! Όπως είχε ο ίδιος γράψει στις αρχές του 2021 στο Runbeat, το να δοκιμάσει το συγκεκριμένο project είναι ένα όνειρο ζωής και έχει πραγματοποιήσει πολύμηνη προετοιμασία και σχεδιασμό προκειμένου να είναι σε θέση να το βγάλει εις πέρας.

 

Ο εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνοδρόμων των ΗΠΑ θα ξεκινήσει στην 1η Μαΐου 2022 από το Σαν Φρανσίσκο και στόχος του θα είναι να τρέξει έως την άλλη άκρη της χώρας, στο Ντελαγουέρ, που βρίσκεται στις μέσο-ατλαντικές περιοχές. Το εγχείρημα του Wardian είναι ακόμα πιο «τρελό» εάν αναλογιστούμε ότι για να το ολοκληρώσει θα πρέπει να τρέξει περίπου 5.318 χιλιόμετρα μέσα σε 65 ημέρες, περνώντας από 14 πολιτείες και τερματίζοντας στις 4 Ιουλίου.

Ενδεικτικά μπορούμε να δούμε τον χάρτη της διαδρομής που θα ακολουθήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Strava, αλλά και στην παρακάτω ανάρτηση, με την οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα κυνηγήσει τον συγκεκριμένο στόχο.

Ο Michael Wardian έχει μεταξύ άλλων σημειώσει ρεκόρ για τον γρηγορότερο χρόνο σε 7 μαραθωνίους σε 7 ηπείρους σε 7 ημέρες. Ο έμπειρος ultrarunner αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες στο εγχείρημα που ονομάστηκε «Running Home» project, ενώ μεταξύ άλλων ζήτησε μέσα από τα social media τον κόσμο να τον στηρίξει στην προσπάθειά του, είτε οικονομικά, είτε μέσω πληροφοριών για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει, είτε ψυχολογικά, τρέχοντας μαζί του και επικοινωνώντας με τους συνεργάτες που θα τον συνοδεύσουν σε αυτό τον μεγάλο «αγώνα».