Insight View: Fartlek με δύσκολο καιρό για τον Koen Naert (Pics)

 Runbeat Team   19:04 13-04-2022  

Insight View: Fartlek με δύσκολο καιρό για τον Koen Naert (Pics)


Στο Μοnte Gordo της Πορτογαλίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Βέλγος πρωταθλητής του μαραθωνίου, Koen Naert προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις του.

Ένας από τους μακροχρόνιους στόχους του Naert είναι η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και μέσα στους άμεσους στόχους του, βρίσκεται ένα ατομικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο, αλλά και η υπεράσπιση του Ευρωπαϊκού του τίτλου στο Μόναχο τον Αύγουστο, όπως είχε τονίσει στην πρόσφατη αποκλειστική του συνέντευξη στο Runbeat.

 

Ο Βέλγος δρομέας δημοσίευσε (*) φωτογραφίες και πληροφορίες από πρόσφατη προπόνησή του στην Πορτογαλική πόλη, στην οποία παρά τον κακό καιρό με την βροχή και την χαμηλή θερμοκρασία, γυμνάστηκε κανονικά.





Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε Fartlek με 1 λεπτό On / 1 λεπτό Off. Το πρωί έτρεξε συνολικά 24 χιλιόμετρα, με 14 χιλιόμετρα ζέσταμα - αποθεραπεία, τα οποία «βγήκαν» σε 3:45 με 3:50 λεπτά ανά χιλιόμετρο και στη «μέση» τα 10 της κύριας προπόνησης με ρυθμό 3:00/km (15x 1min και 15x15min). Στην απογευματινή του προπόνηση έτρεξε 11 χιλιόμετρα σε ένα easy run.

Δείτε την ανάρτηση του Koen Naert:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.