Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Τελευταία μέρα για τις εγγραφές με μειωμένη τιμή

 Runbeat Team   10:44 31-08-2023  

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Τελευταία μέρα για τις εγγραφές με μειωμένη τιμή


Ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς και φέτος το Αρκαλοχώρι αναμένεται να αποτελέσει σταθμό για αρκετούς δρομείς.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου και οι διοργανωτές δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα. Με ενημέρωσή τους υπενθυμίζουν σε όσους δρομείς θέλουν να αγωνιστούν σε κάποια από τις τρεις αποστάσεις (21χλμ, 10χλμ και 5χλμ) ότι μέχρι και σήμερα Πέμπτη 31/8 οι εγγραφές θα είναι με μειωμένη τιμή.

 

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Δήλωσε συμμετοχή μέχρι 31/08 , εκμεταλλεύσου την μειωμένη τιμή (από 01/09 θα ισχύουν οι κανονικές τιμές) και ζήσε τη μοναδική εμπειρία!

www.Cretehalfmarathon.com

Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023

Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει την 1η του Οκτώβρη για να σου χαρίσει ξανά μια μοναδική εμπειρία άθλησης, διασκέδασης και Κρητικής φιλοξενίας.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα σταθούν στην γραμμή της εκκίνησης με στόχο να γεμίσουν χαμόγελα τους δρόμους του Αρκαλοχωρίου, του Χουμερίου, του Γαλατά ,της Βόνης και του Θραψανού!

Ένας αγώνας φιλόξενος για όλους, από επαγγελματίες αθλητές μέχρι ανθρώπους που θέλουν να περπατήσουν την απόσταση των 5 χιλιομέτρων, ένα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός στο κέντρο της Κρήτης!

Άθληση, μουσική, χορός, φαγητό, ρακί, όλα αυτά μαζεμένα στα χωριά της φιλόξενης Κρήτης την πρώτη του Οκτώβρη!

Επέλεξε ένα από τους παρακάτω αγώνες:

• 21 χιλιόμετρα για τους τολμηρούς

• 10 χιλιόμετρα για τους πιο βιαστικούς

• 5 χιλιόμετρα για όσους θέλουν λίγο τρέξιμο και πολύ διασκέδαση!

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε πληροφορίες για την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Minoan Lines (η έκπτωση ισχύει και για τους συνοδούς και για τα οχήματα)

επίσης δικαιούστε έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για την μετακίνηση σας από Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι-Ηράκλειο.

Μη χάνεις χρόνο έμπα στη σελίδα www.cretehalfmarathon.com

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης διοργανώνεται από τον Αθλητικός Σύλλογος Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ Αρκαλοχωρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και έχει ως συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμος Μινώα Πεδιάδας και τους πολιτιστικούς συλλόγους Αρκαλοχωρίου, Θραψανού, Βόνης, Γαλατά, Χουμερίου και Ζωφόρων».