Φετινό ρεκόρ για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Fly Olympia

 Runbeat Team   8:03 19-06-2023  

Φετινό ρεκόρ για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Fly Olympia


Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το μίτινγκ επί κοντώ Fly Olympia που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμμανουήλ Καραλής στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μάλιστα σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση στον αγώνα ενθουσιάζοντας το κοινό. Πιο συγκεκριμένα ξεπέρασε τα 5.76μ. κι έδειξε την καλή του κατάσταση, μόλις μία εβδομάδα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Ο αθλητής πέρασε με την πρώτη τα 5.46μ. με την δεύτερη τα 5.61μ., άφησε στη συνέχεια τα 5.71μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5.76μ. Δοκίμασε και στα 5.86μ., όμως δεν τα κατάφερε παρότι έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο του άλμα.

 

Ο Καραλής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον Thibaut Collet, που πέρασε τα 5.81 μέτρα. Τρίτος ήταν ο Clayton Fritsch με 5.71μ., ύψος που πέρασαν δύο ακόμη άλτες. O 24χρονος έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5.80μ., ενώ το ρεκόρ του στον ανοιχτό ήταν 5.71μ. από το μίτινγκ του Μπίντγκοζ.

Ο Γιάννης Ρίζος πέτυχε φετινό ρεκόρ με άλμα στα 5.46μ., επίδοση που του έδωσε την όγδοη θέση. Το μίτινγκ έγινε και φέτος με επιτυχία και τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων, αλλά και την παρουσία φίλων του στίβου στις εξέδρες. Μικροί και μεγάλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών κι έζησαν ένα μοναδικό θέαμα.

Τα αποτελέσματα