Είναι σημαντικό να πανηγυρίσουμε κάθε μικρή επιτυχία!

 Πάνος Κατσαρός   19:28 31-08-2023  

Είναι σημαντικό να πανηγυρίσουμε κάθε μικρή επιτυχία!


Το τρέξιμο είναι για πολλούς ένα επάγγελμα, ενώ για άλλους είναι ένας τρόπος διασκέδασης και αυτοβελτίωσης. Ο κάθε δρομέας, έχει τη δική του προσωπική ιστορία, τους δικούς του προσωπικούς στόχους, και είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, είτε ακόμα και αρχάριος, μονάχα εκείνος γνωρίζει τι σημαίνει πραγματικά επιτυχία.

Είναι πολύ σημαντικό να πανηγυρίζουμε τη κάθε μικρή επιτυχία μας στο τρέξιμο, αφού με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να βελτιωθούμε σε κάτι, αλλά και δείχνουμε στον εαυτό μας ότι δεν υπάρχουν μόνο τα ρεκόρ και τα βάθρα σε αγώνες εντός και εκτός σταδίου.

 

Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν τον αθλητισμό με στόχο να χάσουν κιλά ή να βελτιώσουν την υγεία τους. Οι χρόνος που θα γράψει στο τέλος ενός αγώνα ή μίας προπόνησης το ρολόι μας δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία, αφού η επιτυχία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Συνεπώς, πανηγυρίζοντας με τον δικό μας τρόπο κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία είναι σημαντικό, γιατί στην πραγματικότητα στο τρέξιμο δεν έχουμε αντίπαλο, παρά μόνο τον ίδιο μας τον εαυτό…