Αποσύρεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Shelly–Ann Fraser-Pryce!

 Runbeat Team   17:03 09-02-2024  

Αποσύρεται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Shelly–Ann Fraser-Pryce!


Η Shelly–Ann Fraser-Pryce ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα σπάικς της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024! Πιο συγκεκριμένα, η τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης (Πεκίνο, Λονδίνο, Τόκιο) ανακοίνωσε στα 37 της ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση φέτος, καθώς χρειάζεται να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Η έξι φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια είπε μεταξύ άλλων στο Essence.com: «Ο γιος μου με χρειάζεται, ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε μαζί από πριν από το 2008. Έχει θυσιάσει πολλά για εμένα».

 

Η Τζαμαϊκανή σπρίντερ προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού που θα γίνουν στο Παρίσι, όμως η απόφασή τους είναι να αρχίσει να περνάει πολύ περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της Jason Pryce και τον γιο της Zyon, που αποτελούν προτεραιότητά της.

«Είμαστε μία συνεργασία, μία ομάδα και επειδή έχω αυτή την υποστήριξη είμαι ικανή να κάνω όλα όσα έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι τώρα τους χρωστάω να κάνω κάτι άλλο» είπε η Shelly–Ann Fraser-Pryce που θα ολοκληρώσει την λαμπρή καριέρα της το καλοκαίρι.