Ακόμα ψάχνει τρόπο να φύγει από τη Βουδαπέστη η αποστολή της Μ. Βρετανίας

 Runbeat Team   12:02 31-08-2023  

Ακόμα ψάχνει τρόπο να φύγει από τη Βουδαπέστη η αποστολή της Μ. Βρετανίας


Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Μεγάλη Βρετανία όσον αφορά στον απολογισμό της, όμως η επιστροφή της αποστολής στην έδρα της αποδείχτηκε δαιδαλώδης.

Αρκετά μέλη σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οδικώς στην πατρίδα τους καθώς οι συνεχόμενες ακυρώσεις πτήσεων τους έχουν εγκλωβίσει στην Ουγγαρία.

 

Η βρετανική ομάδα κέρδισε 10 μετάλλια στη Βουδαπέστη, τερμάτισε έβδομη στον πίνακα των μεταλλίων και είχε τον καλύτερο απολογισμό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, ωστόσο, αρκετά μέλη της βρετανικής αποστολής παραμένουν στην Βουδαπέστη καθώς δε βρίσκουν μέσο επιστροφής.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από ένα πρόβλημα στην επεξεργασία δεδομένων, το οποίο επηρέασε χιλιάδες πτήσεις.

«Ψάχναμε πως θα επιστρέψουμε», δήλωσε στο BBC Radio 5 Live ο προπονητής της Βρετανίας και πρώην Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Ολυμπιονίκης στα 4x400μ. Martyn Rooney και πρόσθεσε: «Ψάχναμε για τρένα, αεροπλάνα, οτιδήποτε θα μπορούσε να μας γυρίσει στην πατρίδα μας. Οι ελεύθερες θέσεις, ωστόσο, καλύπτονταν πολύ γρήγορα. Έτσι, εγώ, μερικοί αθλητές και προπονητές θα ταξιδέψουμε την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα) για το Μάντσεστερ. Ας ελπίσουμε ότι θα απογειωθεί το αεροπλάνο αυτή τη φορά και θα επιστρέψουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Παρά την ταλαιπωρία, πάντως, τα μέλη της αποστολής είναι σε καλή διάθεση και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.