Αγωνιστική δράση την Τετάρτη (26/6) σε Χαλκιδική και Δράμα

 Runbeat Team   13:21 25-06-2024  

Αγωνιστική δράση την Τετάρτη (26/6) σε Χαλκιδική και Δράμα


Με δύο βραδινούς αγώνες ανοίγει αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου η αυλαία των δρομικών διοργανώσεων αυτής της εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα στην Ορμύλια Χαλκιδικής θα διεξαχθεί στις 19:00 ο 8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος "Αντώνης Παπαδημητρίου" και μισή ώρα αργότερα (19:30) θα δοθεί η εκκίνηση του 8ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου Χωριστής Δράμας.

 

Στη Δράμα οι μετέχοντες θα διανύσουν μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων, ενώ θα διεξαχθεί και ένας αγώνας 1000μ. για παιδιά κάτω των 12 ετών. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και την Δημοτική Κοινότητα Χωριστής. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της περιοχής και η κοινωνική προσφορά. Η συμμετοχή είναι δωρεά, ενώ ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό καθώς θα γίνει συλλογή τροφίμων στο χώρο της εκκίνησης.

Την ευθύνη του αγώνα στη Χαλκιδική έχουν ο Αθλητικός Σύλλογος Αετοί Ορμύλιας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ορμύλιας και είναι αφιερωμένος στον εν ενεργεία Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου. Θα διεξαχθεί ένας αγώνας 5 χιλιομέτρων και ένας 1000μ. για μαθητές Δημοτικού. Όσοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μπορούν να το κάνουν και την ημέρα του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης από τις 17:00 έως 18:30.