Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

 Runbeat Team   9:39 02-07-2024  

Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και οι απανταχού φίλοι του αθλητισμού αδημονούν για να παρακολουθήσουν τη δράση.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ετοιμάζει μία σειρά δράσεων που θα δώσουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μαζικά στιγμιότυπα των Αγώνων του Παρισιού και παράλληλα να συμμετάσχουν ενεργά σε διάφορες δράσεις.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ αναφέρει:

 

«Φέτος το καλοκαίρι, ζήστε την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), διοργανώνει το Olympic Festival Paris 2024 και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους.

Το φεστιβάλ σηκώνει την αυλαία με την αναμετάδοση της Τελετής Έναρξης στις 26 Ιουλίου και ολοκληρώνεται με την αναμετάδοση της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Επιπλέον, κάθε μέρα από τις 19:00 έως τις 21:00, ένα πλούσιο πρόγραμμα από αθλητικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικά δρώμενα -όπως Olympic Festival Art Zone, Meet & Greet με αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων και ένα Give me Five!! Special Edition powered by Kotsovolos- αλλά και μεταδόσεις των Αγώνων από το πρωί στο Park Kiosk, συνθέτουν το παζλ του Olympic Festival Paris 2024.

Μείνετε συντονισμένοι — Το πρόγραμμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο!

Μάθετε περισσότερα και δείτε τις δράσεις αναλυτικά: https://bit.ly/45Rzy23

Mέγας Δωρητής ΚΠΙΣΝ: Stavros Niarchos Foundation

Υποστηρικτές του Olympic Festival Paris 2024: Powerade, Visa

Με την υποστήριξη του Institut français de Grèce - Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος - Ambassade de France en Grèce - Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα».