Τέλος ο πρωταθλητισμός για τον Παναγιώτη Τριβυζά

 Runbeat Team   16:51 02-07-2024  

Τέλος ο πρωταθλητισμός για τον Παναγιώτη Τριβυζά


Μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Παναγιώτης Τριβυζάς γνωστοποίησε ότι το κεφάλαιο «πρωταθλητισμός» κλείνει οριστικά γι’ αυτόν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Τελειώνοντας ένα Κεφάλαιο, Ανοίγοντας ένα Νέο.

 

Σήμερα, στέκομαι σε μία στροφή του ταρτάν έτοιμος να αποχαιρετήσω ένα κεφάλαιο που υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου για κοντά 20 χρόνια. Η καριέρα μου ως αθλητής sprinter έφτασε στο τέλος της, γεμίζοντάς με ένα μείγμα συναισθημάτων νοσταλγίας, ικανοποίησης και ανυπομονησίας για το μέλλον. Κοιτάζοντας πίσω βλέπω μία πορεία γεμάτη διακρίσεις, ρεκόρ, εμπειρίες, χαρές και λύπες. Κάθε μέρα ήτα μία ευκαιρία για μάθηση, εξέλιξη και προσφορά. Συνεργάστηκα με απίστευτους αθλητές και προπονητές, αντιμετώπισα προκλήσεις, γνώρισα επιτυχίες τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και με την Εθνική ομάδα και δημιούργησα αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για πάντα. Μερικές από τις σημαντικότερες διακρίσεις μου και ρεκόρ ήταν: 60μ. (6.68), 100μ. (10.36), 200μ. (20.58). Έφτασα να γίνω ο 8ος καλύτερος Έλληνας όλων των εποχών στα 200μ., 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, 8 Βαλκανικά μετάλλια, 5ος Μεσογειονίκης, συμμετοχή σε 3 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και 4 Ευρωπαϊκά Ομάδων.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το ταξίδι. Η υποστήριξη, η καθοδήγηση και η φιλία σας υπήρξαν η δύναμή μου.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την οικογένειάμ ου, που έκαναν το αδύνατο-δυνατό για να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Τους προπονητές μου, όπου ο κάθε ένας έβαλε τις γνώσεις του για να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο. Τους συναθλητές μου, με τους οποίους η κάθε προπόνηση και κάθε αγώνας ήταν μία μοναδική εμπειρία. Οι σύλλογοι που με αγκάλιασαν και είχαν ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για να γίνει ο χώρος του στίβου καλύτερος. Φυσικά όλους τους χορηγούς μου οι οποίοι ήταν δίπλα μου και έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο δρόμο των επιτυχιών μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Διοίκηση του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.

Ευχαριστώ από τα βάθυ της καρδιάς μου όλο τον φίλαθλο κόσμο που ήταν εκεί για να με χειροκροτήσει, να με εμψυχώσει ακόμα και να με παρηγορήσει.

Παρόλο που η καριέρα μου ως αθλητής τελειώνει, η πορεία μου δε σταματά εδώ. Φεύγω γεμάτος με ενέργεια, έτοιμος να αγκαλιάσω νέες προκλήσεις και να εξερευνήσω νέες δυνατότητες. Το μέλλον φέρνει μαζί του αβεβαιότητα , αλλά και συναρπαστικές ευκαιρίες. Ανυπομονώ να ανακαλύψω τι επιφυλάσσει η επόμενη στροφή.

Είμαι σίγουρος ότι η εμπειρία και οι γνώσεις που απέκτησα θα με βοηθήσουν σε κάθε νέο εγχείρημα.

Φεύγω με πνεύμα αισιοδοξξίας και με την πεποίθηση ότι το καλύτερο έπεται.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Τριβυζάς».

Δείτε την ανάρτησή του