72χρονος Αυστριακός επισκέπτεται για 52 συνεχόμενα χρόνια την Κρήτη για να βαδίσει 20-30 χιλιόμετρα καθημερινά!

 Runbeat Team   9:30 06-10-2021  

72χρονος Αυστριακός επισκέπτεται για 52 συνεχόμενα χρόνια την Κρήτη για να βαδίσει 20-30 χιλιόμετρα καθημερινά!


Ο Αυστριακός Franz Suppanz, στα 72 του κατέχει ένα μοναδικό… ρεκόρ επισκεψιμότητας στην Κρήτη, καθώς εδώ και 52 χρόνια, δηλαδή από τότε που ήταν 20 ετών, επισκέπτεται το νησί με σκοπό να κάνει την προπόνησή του. Ο 72χρονος μένει κυρίως στο Καλαμάκι 3 ή 4 εβδομάδες κάθε φορά που επισκέπτεται την Κρήτη κι από εκεί περπατά περίπου 20-30 χιλιόμετρα κάθε μέρα, κολυμπάει για 1 ώρα ή κάνει ορειβασία.

 

Όπως τονίζει ο ίδιος, «Μου αρέσει να κάνω κολύμπι να ανεβαίνω στο Ρούβα ή τον Ψηλορείτη και θα το κάνω για όσο μπορώ. Προτιμώ την Νότια από τη Βόρεια Κρήτη. Η Κρήτη και κυρίως η Νότια δεν έχει σχέση με άλλα νησιά, όπως η Σαντορίνη η Κως. Εδώ οι άνθρωποι είναι καλοί και φιλικοί, ανοίγουν την καρδιά τους και εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους γι’ αυτό συνεχίζω να έρχομαι τόσα χρόνια».

Ο Suppanz αποτελεί έναν από τους πολλούς αθλητές που επιλέγουν τη χώρα μας για την προπόνησή τους, με τον ίδιο όμως να δείχνει πως αποτελεί τρόπο ζωής, καθώς έχει ουσιαστικά περάσει μία ολόκληρη ζωή στην Κρήτη, κάνοντας αυτό που τον γεμίζει και τον κάνει χαρούμενο.

Πηγή: apopsilive.gr