Χρήσιμες πληροφορίες για τον 25ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου

 Runbeat Team   14:52 03-01-2024  

Χρήσιμες πληροφορίες για τον 25ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου


Την προσεχή Κυριακή 7 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο 25ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου, ο οποίος και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών δρομέων της Αττικής και όχι μόνο.  

Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση με χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων που έχει καθιερωθεί να διεξάγεται την πρώτη Κυριακή κάθε χρόνου.

Αναλυτικά, η ενημέρωση αναφέρει:

 

«Λόγω της συμμετοχής των αθλητών για τον συγκεκριμένο αγώνα καλό θα ήταν να λάβουν υπόψη τους τα παρακάτω.

Κατ αρχάς η εκκίνηση είναι , καθώς βρισκόμαστε στην λεωφόρο Αθηνών με κατεύθυνση την Κόρινθο μόλις περάσουμε την πύλη του νοσοκομείου του Δαφνίου στο φανάρι στρίβουμε δεξιά και εν συνέχεια αριστερά, στο τέλος του δρόμου βρισκόμαστε στην πύλη του Άλσους Δαφνίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εκεί τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ώστε να υπάρχει χρόνος να πάρουν τα νούμερα τους από την γραμματεία στον χώρο της εκκίνησης. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Θα υπάρχει χώρος φύλαξης των πραγμάτων των αθλουμένων

Ώρα εκκίνησης 10:00πμ.

Θα υπάρχουν τραπέζια δεξιά του δρόμου εκκίνησης όπου ο κάθε αθλητής αλφαβητικά θα μπορεί να παίρνει το νούμερο του από το ανάλογο τραπέζι.

Λόγω του κόσμου και του στενού του δρόμου φτάνοντας στην πύλη του άλσους καλό θα ήταν να αφήσετε τα αυτοκίνητα σας στο τέρμα της ιεράς οδού κοντά στη μονή Δαφνίου απέναντι από το νοσοκομείο Δαφνίου για να μην υπάρχει συνωστισμός.

Πιστεύουμε ότι ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες και σας περιμένουμε για να χαρούμε όλοι τον αγώνα

Tο link της διαδρομής

://www.google.com/maps/d/edit?mid=1LoDCRn2Ubr4OKb5aD2eEw_PCfoM685s&usp=share_link».