Το Σάββατο 6 Απριλίου τα Ζεύξεια 2024 στο ανακαινισμένο στάδιο της Θήβας

 Runbeat Team   19:39 17-01-2024  

Το Σάββατο 6 Απριλίου τα Ζεύξεια 2024 στο ανακαινισμένο στάδιο της Θήβας


Ο Όμιλος Διαχρονικων Αθλητών Στίβου Αθηνών με υποστήριξη τον Δήμο Θηβαίων και σε συνεργασία Πίνδαρο Θηβών, ΣΔΥΜ Θήβας υπό την αιγίδα της ΟΕΒΑΣ διοργανώνει στο ανακαινισμένο στάδιο της Θήβας τα ΖΕΥΞΕΙΑ 2024 το Σάββατο 6 Απριλίου με απογευματινό ωρολόγιο πρόγραμμα που θα να ξεκινήσει στις 4 μ.μ & θα ολοκληρωθεί στις 9μ.μ

Η διοργάνωση αυτή είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και θα είναι ένα αθλητικό στιβικο φεστιβάλ όλων των ηλικιακών κατηγοριών από τα 60 μέτρα παιδιών δημοτικού μέχρι τα 10.000 μέτρα ανδρών γυναικών.





  Οι χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική & πιστοποιημένη ενώ θα υπάρχουν κριτές του συνδέσμου Βοιωτίας Εύβοιας.

 Τα ΖΕΥΞΕΙΑ θα είναι για μια ακόμη φορά πρωτοπόρα λογο του ότι στο πρόγραμμα θα μπει το ομαδικό 5αθλο ενώ θα υπάρξει & η μικτή σκυταλοδρομία 4*100.

 Η προκήρυξη με τις αναλυτικές πληροφορίες & διατάξεις θα ανακοινωθούν αρχές του Φλεβάρη ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως η διοργάνωση αυτή είναι ανοιχτή για αθλητές ΣΕΓΑΣ, αθλητές ΟΕΒΑΣ & ανεξάρτητους χωρίς κανένα αθλητικό δελτίο.

«Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο της Θήβας, κύριο Γιώργο Αναστασίου για την υποστήριξή του, όπως επίσης τον προπονητή Σπύρο Μπεκρή του Πινδάρου Θηβών & Κώστα Λυμπερίου Πρόεδρο του συλλόγου μαραθωνοδρόμων Θήβας» αναφέρουν οι διοργανωτές.