Το Ηρακλείο και τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης καλωσορίζουν το Run Greece

 Πάνος Κατσαρός   12:32 13-10-2021  

Το Ηρακλείο και τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης καλωσορίζουν το Run Greece


Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Run Greece Ηρακλείου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 17/10. Οι αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με στόχο την άθληση και την αλληλεγγύη και έχοντας μεγάλο χορηγό και υποστηρικτή αυτής της προσπάθειας τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, το Ηράκλειο καλωσορίζει τη μεγάλη δρομική διοργάνωση.

Ως επίσημος τοπικός χορηγός του Run Greece για το Ηράκλειο τα S/M Xαλκιαδάκης συμβάλουν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης που φέτος θα διεξαχθεί σε ιδιαίτερες συνθήκες μετά το μεγάλο σεισμό στο Αρκαλοχώρι και έτσι θα δώσει τη δυνατότητα για να συγκεντρωθούν όλα τα έσοδα με στόχο την στήριξη των κατοίκων στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Χαλκιαδάκης ΑΕ Τσαγκαράκης Μιχάλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης θέλοντας να επισημάνει ότι «για μία ακόμη χρονιά είμαστε περήφανοι αρωγοί και χορηγοί στο Run Greece Ηράκλειο σε μία γιορτή του μαζικού αθλητισμού. Είμαστε δίπλα σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται στον τόπο μας, που γίνονται στην Κρήτη. Προτρέπουμε όλους να συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα και γενικά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους γιατί η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με τον αθλητισμό οδηγεί σε μία καλύτερης ποιότητας ζωή.

Το μήνυμα φέτος είναι διπλό για εμάς γιατί σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί μία τσάντα που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με στόχο τη μείωση της χρήσης πλαστικού και να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Τέλος το σύνολο των εσόδων θα δοθούν για τους σεισμόπληκτους οπότε προτρέπουμε όλο τον κόσμο έστω κι αν δεν τρέξει να κάνει την εγγραφή του».

 

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, επισήμανε ότι όλα τα έσοδα μετά από απόφαση της ομοσπονδίας θα δοθούν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου και στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ο ΣΕΓΑΣ είναι πρωτοπόρος σε κάθε αθλητικό γεγονός αναλαμβάνει είτε αυτό είναι μέσα στα στάδια είτε στους δρόμους είτε στο βουνό. Γι’ αυτό με μεγάλη ευθύνη και σοβαρότητα μπήκαμε να φτιάξουμε τα φετινά προγράμματα παρά τις επιπτώσεις του covid. Ήδη ο Ημιμαραθώνιος στέφθηκε με επιτυχία, ακολουθεί ο Μαραθώνιος, είναι και τα Run Greece που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα». Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγιώτης Μελαχρινός είπε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ το Ηράκλειο που είναι και πάλι μπροστάρης στις διοργανώσεις Run Greece με μεγάλο αριθμό συμμετασχόντων. Είναι αμέριστη η συμπαράσταση των τοπικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των θεσμικών φορέων της πόλης, αλλά κυρίως των εθελοντών που είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ. Ευχαριστώ το μεγάλο χορηγό ERGO Ασφαλιστική και τον τοπικό χορηγό τα Super Market Χαλκιαδάκης».

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ Κώστας Βαρδαβάς τόνισε ότι «το δρομικό κίνημα επιστρέφει και επιστρέφει για εμάς με έναν μεγάλο αγώνα Run Greece που για 8η φορά διεξάγεται στο Ηράκλειο και έχει καταρρίψει όλα ρεκόρ κατά παρελθόν. Θέλουμε και τώρα να έχει μεγάλη συμμετοχή γιατί η διοργάνωση έχει ιερό σκοπό να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου. Να γεμίσουμε την παραλιακή με τους όρους που προβλέπονται. Επιχειρούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες να τρέξουν και να συμβάλουν στην ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας».

Ο αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Συριγωνάκης επισήμανε ότι «την ερχόμενη Κυριακή θα λάβει χώρα εδώ στο Ηράκλειο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το Run Greece 2021. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΓΑΣ που επέλεξε την πόλη μας γι’ αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που καταξιώνεται χρόνο με το χρόνο στη συνείδηση των Κρητικών».