Οι μαθητές στο προσκήνιο στο Run Greece του Ναυπλίου

 Runbeat Team   16:09 08-04-2024  

Οι μαθητές στο προσκήνιο στο Run Greece του Ναυπλίου


Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του Run Greece στην πόλη του Ηρακλείου σειρά θα πάρει το Ναύπλιο στις 21 Απριλίου.

Το Run Greece είναι μια διοργάνωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλες και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να φέρει τους μαθητές κοντά στον αθλητισμό. Η Ομοσπονδία θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρα στα σχολεία της πόλης να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, αποφάσισε να επιβραβεύσει το σχολείο με τη μαζικότερη συμμετοχή στη διοργάνωση.

 

Το σχολείο που θα επικρατήσει θα λάβει ως έπαθλο την αγωνιστική εμφάνιση της εθνικής ομάδας, υπογεγραμμένη από μέλη της ελληνικής μας ομάδας!

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια του 2018 στα 400 μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα στην πόλη της Αργολίδας, επισκέφθηκε σχολεία και μίλησε για τη διοργάνωση, τη σημασία της συμμετοχής στον αθλητισμό, αλλά και τα οφέλη που αποκόμισε από την μακροχρόνια παρουσία της στα στάδια. Τα παιδιά άκουσαν με μεγάλη προσοχή την κορυφαία αθλήτρια στην απόσταση και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια μας Μαρία Μπελιμπασάκη με τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Θανάση Πανουσόπουλο και την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Σοφία Ξύδη

Το Ναύπλιο εντάχθηκε για πρώτη φορά φέτος στη σειρά αγώνων Run Greece και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δρομέων και πολιτών.

Πηγή: segas.gr