Τελευταία εβδομάδα ηλεκτρονικών εγγραφών για το Run Together Athens 2023

 Runbeat Team   19:12 11-10-2023  

Τελευταία εβδομάδα ηλεκτρονικών εγγραφών για το Run Together Athens 2023


Η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 8ουRunTogether powered by SAUCONYπλησιάζει, με μόλις λίγες ημέρες να απομένουν για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα!

 

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας με ένα κλικ ΕΔΩ και ελάτε να τρέξουμε παρέα στο ΟΑΚΑ, με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί από την είσοδο της Λεωφ. Κύμης!

Η παραλαβή του αθλητικού υλικού θα γίνεται από τα τρία συνεργαζόμενα καταστήματα Saucony Store:

Ολυμπιονικών 296-300, Νέο Ψυχικό

Βουκουρεστίου 28, Αθήνα

Κύπρου 59, Γλυφάδα

τις ημέρες:

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 12:00 έως 20:00 και

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 10:00 έως 17:00.

Εκπλήξεις και δώρα

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Όλοι οι πρώτοι νικητές, στις 4 κατηγορίες (Άντρας/Άντρας, Γυναίκα/Γυναίκα, Άντρας/Γυναίκα και Με Παιδί) και στις τρεις αποστάσεις (3, 6 και 9 χλμ) θα λάβουν έπαθλο δωροεπιταγές SAUCONY !

Οι δεύτεροι νικητές δώρα από την CANDIA και οι τρίτοι δώρα από την Counterpain!

Για όλους όσους ανέβουν στο βάθρο τους περιμένει μια έκπληξη από τα JOIN healthy food & juice bars !

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της SAUCONY με το νέο Triumph21 το καλύτερο παπούτσι για τρέξιμο και περπάτημα να κυριαρχεί! Επιπλέον, οι δρομείς θα συμμετέχουν σε προθέρμανση και αποθεραπεία πριν και μετά από την κάθε διαδρομή, ενώ θα μπορούν να διασκεδάσουν με fun δραστηριότητες όπως face painting και άλλες εκπλήξεις!

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς, αφού στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίζουμε τις ανάγκες και το έργο του σωματείου. Η διοργάνωση για πρώτη φορά θα στηρίξει και τη δράση της Liberty Guide Dogs που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοηθείας και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Χορηγοί της διοργάνωσης η CHIQUITA, η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, τα JOIN juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, το Gazzetta, το MAD TV, ο KISSFM, τα ενημερωτικά portal Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Website: http://www.runtogether.gr

Facebook: https://www.facebook.com/RunTogetherGR

Instagram: https://www.instagram.com/runtogethergr