Έρχεται το Run Together Athens 2023 - Παράταση εγγραφών

 Runbeat Team   15:29 16-10-2023  

Έρχεται το Run Together Athens 2023 - Παράταση εγγραφών


Καθώς η ανταπόκριση για το 8ο Run Together Athens powered by SAUCONY τις τελευταίες μέρες είναι μεγάλη οι online εγγραφές πήραν παράταση και θα είναι ανοικτές μέχρι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 14:00.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του register.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

 

Η παραλαβή του αθλητικού υλικού και οι τελευταίες εγγραφές θα γίνονται στα τρία συνεργαζόμενα καταστήματα Saucony Store:

Ολυμπιονικών 296-300, Νέο Ψυχικό

Βουκουρεστίου 28, Αθήνα

Κύπρου 59, Γλυφάδα

τις ημέρες:

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 12:00 έως 20:00 και

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 10:00 έως 18:00.

Την ημέρα του αγώνα η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί από τις 8:30-9:30.

Έρχεται το Run Together Athens 2023 - Παράταση εγγραφών runbeat.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς, αφού στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίζουμε τις ανάγκες και το έργο του σωματείου. Η διοργάνωση για πρώτη φορά θα στηρίξει και τη δράση της Liberty Guide Dogs που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοηθείας και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Χορηγοί της διοργάνωσης η CHIQUITA, η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, τα JOIN juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, η COSMOTE TV, το ONEChannel, το MAD TV, ο KISS FM, το Gazzetta, τα ενημερωτικά portal Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Website: http://www.runtogether.gr

Facebook: https://www.facebook.com/RunTogetherGR

Instagram: https://www.instagram.com/runtogethergr