Σακοράφα: «Ο 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη»

 Runbeat Team   15:29 06-03-2024  

Σακοράφα: «Ο 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη»


Η συνέντευξη Τύπου για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας έγινε σήμερα στην αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα εξέφρασε την πεποίθηση τους πως ο φετινός, 12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, θα είναι ο καλύτερος της ιστορίας του.

 

“Ο 12ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη. Συνδυάζει παροχές υψηλού επιπέδου, γίνεται σε μια υπέροχη περιοχή και συνδέει όλα τα ιστορικά σημεία της πόλης. Ελπίζουμε να την χαρούν όλοι οι δρομείς. Θα πάρουν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Ο ΣΕΓΑΣ ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των καιρών.

Η ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αθηναίων. Ζητήσαμε τη βοήθεια του και την προσέφερε απλόχερα. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να αφιερώσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα εκδηλώσεων με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου. Ευχαριστώ όλους όσους εμπλέκονται στη διεξαγωγή αυτού του αγώνα, όπως επίσης και τους περίπου 1.200 εθελοντές που δίνουν την διαφορετική νότα σε αυτόν τον αγώνα. Καλή επιτυχία σε όλους και να το απολαύσουν γιατί τελικά σημασία έχει η συμμετοχή και όχι να βγούμε πρώτοι ή να κάνουμε ρεκόρ!

Δήμαρχε θα είμαστε εκεί να σας χειροκροτήσουμε στο family run όπου θα αγωνιστείτε ως πατέρας”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα που πριν δώσει το λόγο στον Δήμαρχο του κρέμασε στο λαιμό το νέο μετάλλιο του Ημιμαραθωνίου.