Ρεκόρ εγγραφών στον «9ο Δρόμο Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2024»

 Runbeat Team   9:24 10-05-2024  

Ρεκόρ εγγραφών στον «9ο Δρόμο Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2024»


Περισσότεροι από 1500 δρομείς αναμένεται να αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου στον «9ο Δρόμο Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2024», τον οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με τη συνδιοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής, του Ομίλου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Αγίας Παρασκευής και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο αριθμός των συμμετασχόντων αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και τον τρόπο που οι μετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

 

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 12:00 - 20:00 και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 για να παραλάβετε τους αριθμούς σας στη Γραμματεία του χώρου στίβου στο Στάδιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου “Σταύρος Κώτσης” επί των οδών Γραβιάς και Σπάρτης στην Αγία Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι δε θα γίνει παράδοση αριθμών την ημέρα του αγώνα!

Χαρακτήρας αλληλεγγύης

Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, έχει και χαρακτήρα αλληλεγγύης, ενισχύοντας το ΚοινωνικόΠαντοπωλείο & Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Όποιος δρομέας/συμμετέχων επιθυμεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μπορεί να προσφέρει είδη τροφίμων όπως ελαιόλαδο συσκευασίας 1L, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, χυμό ντομάτας, όπου θα παραδίδονται στη Γραμματεία της διοργάνωσης, με την παραλαβή του φακέλου του (chip, αριθμός κ.λπ), είτε κατά την ημέρα του αγώνα στους διοργανωτές».