Ολοκληρώνονται σήμερα οι εγγραφές στον ορεινό αγώνα δρόμου Kastraki Trail

 Runbeat Team   13:20 15-10-2021  

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εγγραφές στον ορεινό αγώνα δρόμου Kastraki Trail


Σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου κλείνουν οι συμμετοχές στον ορεινό αγώνα δρόμου Kastraki Trail που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου στα Γρεβενά.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα 21 χιλιομέτρων και παράλληλους αγώνες trail 10,5 και 5 χιλιομέτρων, ενώ θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 1000μ. για παιδιά. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Γρεβενών με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Γρεβενών. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θεόδωρου Θεοδωρίδη που χάρισε στην πόλη των Γρεβενών το πανέμορφο άλσος, ανάσα ζωής για τις νεότερες γενιές.

 

Ο αγώνας των 5χλμ θα ξεκινήσει στις 9:50 το πρωί από το υπαίθριο θέατρο Γρεβενών στο Άλσος Θεοδωρίδη, οι αγώνες των 21χλμ και των 10χλμ στις 10:30π.μ. από το ίδιο σημείο και ο αγώνας των παιδιών στις 11:50π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι, καθώς και αθλητές συλλόγων. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό, να είναι σωματικά υγιείς για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή τεστ PCR 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι αθλούμενοι πρέπει να προσκομίσουν self test την ημέρα του αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται online στον παρακάτω σύνδεσμο: bit.ly/kastraki2021