Οι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές στα «Βενιζέλεια 2022»-Όλες οι συμμετοχές

 Runbeat Team   19:03 25-05-2022  

Οι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές στα «Βενιζέλεια 2022»-Όλες οι συμμετοχές


Η ελίτ του ελληνικού στίβου θα βρεθεί την προσεχή Κυριακή 29/5 στα Χανιά προκειμένου να λάβει μέρος στα «Βενιζέλεια 2022».

Το διεθνές μίτινγκ που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων του κλασικού αθλητισμού ως μία συνάντηση μεγάλων αθλητών και σπουδαίων επιδόσεων διεξάγεται στο Στάδιο των

Χανίων.

 

Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης αρχικά και του covid19 στη συνέχεια είχε χάσει ορισμένη από την… λάμψη του, αλλά σιγά-σιγά επιστρέφει δυναμικά και ειδικά για τους Έλληνες πρωταθλητές αποτελεί μόνιμο σταθμό.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα την start list των αγωνισμάτων που θα διεξαχθούν.





Από τους άνδρες, δυνατή αναμένεται η κούρσα των 100μ. καθώς παρόντες θα είναι Τριβυζάς, Νυφαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος και πολλοί άλλοι, ενώ δε θα μπορούσε να λείψει ο Κώστας Δουβαλίδης από τα 110μ. εμπ. και ο Δημήτρης Τσιάμης από το τριπλούν.

Αναστασάκης και Φραντζεσκάκης θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στη σφυροβολία, αυτή τη φορά στην πόλη τους τα Χανιά.

Η παρουσία της Ραφαέλας Σπανουδάκη στα 100μ. ξεχωρίζει από τις γυναίκες, ενώ δυνατή κούρσα θα γίνει και στα 400μ. με Φέρρα, Μουρτά, Κιάφα και άλλες. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι ανελλιπώς παρούσα στα Βενιζέλεια τα τελευταία χρόνια και το ίδιο θα κάνει και φέτος αγωνιζόμενη στα 100μ. εμπ. Στην πόλη της θα αγωνιστεί η Δήμητρα Γναφάκη στα 400μ. εμπ. έχοντας να συναγωνιστεί σημαντικές αθλήτριες από το εξωτερικό.

Έναν ακόμη αγώνα στον ανοικτό στιβο θα δώσει η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ ευελπιστώντας να ανεβάσει τις επιδόσεις της.

Αναλυτικά, τις start list του διεθνούς μίτινγκ «Βενιζέλεια 2022» μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.