Ο Μπολτ θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις για να έχει ξανά σώμα «Ολυμπιακών Αγώνων»

 Runbeat Team   18:21 16-12-2021  

Ο Μπολτ θέλει να επιστρέψει στις προπονήσεις για να έχει ξανά σώμα «Ολυμπιακών Αγώνων»


Ο Γιουσέιν Μπολτ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2017 και έκτοτε, εκτός από το ότι έχει μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, έχει δοκιμάσει να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα.

Ο Τζαμαϊκανός έχει μεταξύ άλλων ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και την παραγωγή μουσικής, όμως όπως έχει αποκαλύψει, του έχει λείψει η αγωνιστική δράση σε τέτοιο σημείο που σκέφτηκε να προσπαθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.





Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «MailOnline», ο Γιουσέιν Μπολτ είπε πως πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς αισθάνεται ότι έχει παραμελήσει τον εαυτό του τον τελευταίο καιρό. Ο θρυλικός σπρίντερ τόνισε: «Μιλούσα με τον καλύτερό μου φίλο και του έλεγα ότι πρέπει να επιστρέψω σε ένα πρόγραμμα προπόνησης γιατί αισθάνομαι ότι είμαι εκτός φόρμας. Τώρα που πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σίγουρα θα αφιερώσω χρόνο για γυμναστική».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι σκοπός του είναι να επιστρέψει σε φόρμα όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνη που βρισκόταν όσο λάμβανε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.