Μίλησαν για τους στόχους τους στο Ευρωπαϊκό Κ20 οι Έλληνες αθλητές (Vids)

 Runbeat Team   17:07 05-08-2023  

Μίλησαν για τους στόχους τους στο Ευρωπαϊκό Κ20 οι Έλληνες αθλητές (Vids)


Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Ισραήλ και συγκεκριμένα την Ιερουσαλήμ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ20, οι Έλληνες αθλητές παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ για τους στόχους τους στην μεγάλη διοργάνωση.

 

Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Αυγούστου, και στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 19 αθλητές και 15 αθλήτριες.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Γιάννης Γκάρτσιος - Τριπλούν

«Πιστεύω θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο προκριματικός θα είναι σαν τελικός. Από εκεί και πέρα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Σίγουρα η επιτυχία στο Μάριμπορ μου τονώνει την ψυχολογία».

Παύλος Κριαράς - Επί κοντώ

«Βασικός στόχος πιστεύω ότι είναι αρχικά να περάσουμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στον τελικό και σίγουρα ατομικό ρεκόρ. Το μετάλλιο στο Μάριμπορ δίνει καλή ψυχολογία αλλά δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό γιατί στο Κ20 είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να κάνω μία πολύ μεγαλύτερη επίδοση για να επιτύχω αυτό που θέλω».


Δημήτρης Αντωνάτος - Σφαιροβολία

«Είναι μία διοργάνωση μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά θα προσπαθήσω να μπω στον τελικό και ό,τι βγει. Να ρίξω πάνω από 19 μέτρα, να κάνω ατομικό ρεκόρ».

Πέτρος Παπαγιάννης - 200μ./400 μ. εμπ

«Θέλω να κάνω δύο καλά ατομικά ρεκόρ, αν όλα πάνε καλά και στόχος μου είναι να μπω στον τελικό στα 400 μέτρα εμπόδια, και μπορεί και στα 200. Θα δώσω βάση στα εμπόδια, εκεί έχω δώσει έμφαση τον τελευταίο καιρό».

Αναστασία Βοκοτοπούλου - Τριπλούν

«Είμαι η στο ranking αυτή τη στιγμή. Τις τελευταίες μέρες η προπόνηση πάει πάρα πολύ καλά, είμαι αισιόδοξη. Θέλω όμως να μπω ήρεμη, και θα δείξει. Πρώτος στόχος είναι ο τελικός. Ο προκριματικός δεν θα είναι εύκολος γιατί είμαστε πολλά κορίτσια με κοντινές επιδόσεις. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω αυτό να είναι αρκετό για να είμαι μία από τις 12 στον τελικό».

Άγγελος Μαντζουράνης - Σφυροβολία

«Να βγάλω αυτό που μπορώ, μία καλή εμφάνιση. Με το καλό ένα ατομικό ρεκόρ και ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, να το κάνουμε στον αγώνα πάνω».

Ανδρέας Μίτα - Ύψος

«Να είμαστε πάνω από όλα καλά. Περιμένω ένα ρεκόρ και αν είμαστε καλά ένα μετάλλιο, αυτό που δεν κάναμε πέρυσι. Σίγουρα μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά προσδοκούμε ένα μετάλλιο».


Αλίνα Φλώρου-Δημητριάδου - Επί κοντώ

«Στόχος είναι να περάσω στον τελικό και από εκεί και πέρα ό,τι έρθει. Δεν ξέρω τι επίδοση θα κάνω γιατί έχω κάτι πόνους, θέλω να δω πως θα πάει κατά τη διάρκεια του αγώνα».