Μέχρι την Πέμπτη 29/2 οι εγγραφές στο 9ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας

 Runbeat Team   18:38 27-02-2024  

Μέχρι την Πέμπτη 29/2 οι εγγραφές στο 9ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας


Ως την προσεχή Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου θα έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 9ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει ορεινές διαδρομές απόστασης 26,5 και 12,5 χλμ, ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας πεζοπορίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους πατώντας ΕΔΩ.

 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των διοργανωτών, «ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί όλου του δικτύου των μονοπατιών (Μύθοι-Ζωνάρι-Μεταξοχώρι-Σελάκανο-Πολύ νερό-Καλύβες-Μινό-Καρύδι-Μύθοι). Τα μονοπάτια είναι σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς χιόνια, και τα ρέματα σήμερα 25-2-24 χωρίς νερό, έτοιμα να υποδεχτούν τους πάνω από 200 συμμετέχοντες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στην λίστα

Ο καιρός όπως δείχνουν τα σημερινά προγνωστικά μοντέλα θα μας κάνει την χάρη να απολαύσουμε δύο συναρπαστικούς αγώνες και την πεζοπορία για άλλη μια χρονιά φέτος

Ευχαριστούμε θερμά τον χρυσό χορηγό RIJK ZWAAN για την χορηγία της υψηλής ποιότητας αναμνηστικών t-shirts  καθώς επίσης και τους χορηγούς  ΕΠΑΚ. Α. Ε - ΦΥΤΟΤΟΠΟΣ ΦΤΥΛΑΚΗΣ - ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΠΙΝΙΑΡΗΣ- ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΕΜΜ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ. Μελισσοκομική Δωδεκανήσου , τους χορηγούςεπικοινωνίας : Running news, Advendure, Το τρεχαλητό, iRun, Runbeat, Runntrail.gr

Ακόμη πιο θερμά ευχαριστούμε τους Εθελοντές Σαμαρείτες Ιεράπετρας, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης , Λέσχη Τετρακίνησης Ιεράπετρας.

«Δεν έχουμε λόγια» για τον διοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Μύθων Ιεράπετρας και τον πρόεδρο Γιώργο Χατζηγιαννάκη για την στήριξη και πραγματοποίηση του event

11 σημαντικά πράγματα πουνα γνωρίζει κανείς σχετικά με τους αγώνες

1. Οι διαδρομές είναι απαράμιλλής ομορφιάς με μεγάλο ποσοστό μονοπατιού το περισσότερο μέσα στην καρδιά του δάσους. Δείτε τις διαδρομές εδώ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ | MMM (mytrailrun.wixsite.com)

2. Θα υπάρχουν πλήρως εξοπλισμένοι σταθμοί τροφοδοσίας από τους Εθελοντές Σαμαρείτες Ιεράπετρας, Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης, Λέσχη Τετρακίνησης Ιεράπετρας. Στους σταθμούς θα προσφέρονται σνακς ,νερό , ενεργεικά-ισοτονικά ποτά και επίσης τζελάκια (στην διαδρομή του αγώνα 26,5 χλμ)

3. Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα λάβουν ποιοτικό τεχνικό μπλουζάκι και βαμβακερό οι πεζοπόροι

4. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στους δύο αγώνες θα λάβουν πανέμορφο βαρύτιμο μετάλλιο.

5. Κύπελλα θα δοθούν σε όλες τις κατηγορίες των δύο αγώνων.

6. Η σηματοδότηση και ο καθαρισμός των μονοπατιών γίνεται με γνώμονα να μην χάσει κανένας συμμετέχοντας λεπτό από τον χρόνο του ψάχνοντας ίχνη του αγώνα και να απολαύσει ανεμπόδιστα σε ένα καθαρό τερέν τις διαδρομές.

7. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες από τον Καραγιαννάκη Βαγγέλη.

8. Θα υπάρχει υψηλής ποιότητας φωτογραφική κάλυψη στο μονοπάτι από τον Μεταξάκη Γιάννη και στον χώρο εκκίνησης, τερματισμοί από τον Μάρκο Αγιαννιωτάκη.

9. Θα προσφερθεί γεύμα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύθων Ιεράπετρας που είναι και ο κύριος διοργανωτής του event.

10. Δυνατή uplifting μουσική από τον DJ Σαμπιωτάκη Θοδωρή

11. Δώρο τσάντα με τοπικά προϊόντα σε όλους τους νικητές κάθε κατηγορίας

Ζήσε τον δικό σου μύθο στους Μύθους Ιεράπετρας. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε περιμένει σε παρα..ΜΥΘΕΝΙΑ μέρη!».