Με νέες διαδρομές και αποστάσεις το Run the Lake Vouliagmeni

 Runbeat Team   13:25 02-11-2023  

Με νέες διαδρομές και αποστάσεις το Run the Lake Vouliagmeni


Το Run the Lake Vouliagmeni επιστρέφει στις 17 Δεκεμβρίου με τους διοργανωτές να προαναγγέλλουν αλλαγές στις διαδρομές και τις αποστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα θα διεξαχθούν αγώνες 5, 10 και 20 χιλιομέτρων. Επίσης αγώνας 2Χ10 σκυταλοδρομίας και δύο παιδικοί αγώνες 1000 και 2000 μέτρων.

Η ενημέρωση αναφέρει:

 

«Στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ετοιμαστείτε για μια ανανεωμένη διοργάνωση.

Η διοργάνωση, που διακόπηκε το 2019 λόγω υγειονομικής κρίσης, επιστρέφει με νέες διαδρομές γεμάτες θάλασσα, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά και παράλληλα να προσφέρουν μέσα από την συμμετοχή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ο θεσμός του Run the Lake Vouliagmeni, συνδιοργανούμενος από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ, υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Σας προσκαλούμε όλους, έμπειρους και αρχάριους δρομείς, ενήλικες και παιδιά να συμμετάσχετε σε αυτό το εορταστικό αθλητικό γεγονός. Κάθε βήμα μετράει, κάθε συμμετοχή στηρίζει την κοινωνία. Ελάτε να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε μαζί!

Όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, επιδεικνύοντας πώς η αγάπη για τον αθλητισμό μπορεί να διαμορφώσει θετικά την κοινωνία μας».