Λουξεμβούργο: κορυφαίες επιδόσεις από Weken και Bertemes, ρεκόρ U20 ο Zakrzewski

 Runbeat Team   9:27 22-01-2024  

Λουξεμβούργο: κορυφαίες επιδόσεις από Weken και Bertemes, ρεκόρ U20 ο Zakrzewski


Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο CMCM Indoor Meeting που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Λουξεμβούργο, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετοί Έλληνες πρωταθλητές (ξεχώρισε η εμφάνιση του Μέρλου, δείτε τι έκαναν η Πεσιρίδου, η Πόλακ και ο Μουζενίδης).

Ξεχώρισε η παρουσία της Van Der Weken στα 60μ. γυναικών, όπου τερμάτισε πρώτη σε χρόνο 7.09 σημειώνοντας εθνικό ρεκόρ, ενώ παράλληλα σημείωσε την κορυφαία επίδοση για φέτος στο αγώνισμα. Η Γαλλίδα Orlann Oliere ήταν δεύτερη με 7.17 και η Πολωνή Krystsina Tsimanouskaya ήταν τρίτη ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ (7.21).

 

Εξαιρετική παρουσία είχαν επίσης οι Πολωνοί αθλητές στον αγώνα των 200μ. Ο Albert Komanski ήταν νικητής με χρόνο 20.77, ενώ ακολούθησε ο συμπατριώτης του Marek Zakrzewski με 20.80, επίδοση που αποτελεί ευρωπαϊκό ρεκόρ κλειστού στίβου U20.

Λουξεμβούργο: κορυφαίες επιδόσεις από Weken και Bertemes , ρεκόρ U20 ο Zakrzewski runbeat.gr

Ξεχώρισε επίσης η σφαιροβολία των ανδρών, όπου ο Bob Bertemes, ο οποίος από την πρώτη του βολή έδειξε τις προθέσεις του στέλνοντας τη σφαίρα στα 21.20μ. Το καλύτερο, όμως το άφησε για το τέλος καθώς με βολή στα 21.71μ. σημείωσε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί η επίδοση της Ελβετίδας Angelica Moser που ξεπέρασε τα 4.60μ. στο επί κοντώ και τα δύο γρήγορα 1500άρια.

Στα 1500μ. γυναικών νικήτρια ήταν η Ελβετίδα Elise Vanderelst με χρόνο 4:07.03 και στον αντίστοιχο των ανδρών νίκησε ο Πορτογάλος Isaac Nader που τερμάτισε σε 3:37.80.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Δε'ίτε την κούρσα της Van Der Weken