«Κλείνουν» στις 17/02 οι εγγραφές για τον 1ο Ορεινό αγώνα Θρυπτής

 Runbeat Team   10:55 15-02-2022  

«Κλείνουν» στις 17/02 οι εγγραφές για τον 1ο Ορεινό αγώνα Θρυπτής


Λίγες ημέρες απέμειναν ακόμη για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων στον 1ο Ορεινό αγώνα Θρυπτής Ιεράπετρας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Οι διοργανωτές θα κρατήσουν ανοικτή την πύλη εγγραφών μέχρι μεθαύριο Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στον εξής σύνδεσμο: https://mytrailrun.wixsite.com/ttr2022

 

Πρόκειται για έναν καινούργιο αγώνα σε μία περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς, όπου οι μετέχοντες θα διανύσουν μία απόσταση 17 χιλιομέτρων θετικής/αρνητικής υψομετρικής 870μ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ. με εκκίνηση και τερματισμό το Μοναστηράκι Ιεράπετρας. 

Ο αγώνας έχει και οικολογικό χαρακτήρα καθώς οι διοργανωτές θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα εναντίωσης στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στους ορεινούς όγκους τόσο της Κρήτης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις ο καιρός αναμένεται να είναι καλός οπότε αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους λάτρεις του τρεξίματος να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.