Έφτασαν τις 100 οι συμμετοχές στον ορεινό αγώνα Θρύπτη, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για τα μονοπάτια

 Runbeat Team   12:23 20-01-2022  

Έφτασαν τις 100 οι συμμετοχές στον ορεινό αγώνα Θρύπτη, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για τα μονοπάτια


Ένας μήνας απομένει για την διεξαγωγή του πρώτου ορεινού αγώνα Θρυπτής και οι διοργανωτές δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για μία μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου σε μία διαδρομή 17 χιλιομέτρων στο δάσος Θρυπτή στην Ιεράπετρα, ενώ όπως αναφέρει η ενημέρωση των διοργανωτών, «ένας μήνας ακριβώς έμεινε πριν την εκκίνηση του νέου "επικού" αγώνα ορεινού τρεξίματος και οι εγγραφές ήδη πλησιάζουν τις 100! Οι καθαρισμοί των μονοπατιών συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς αφού κάποια τμήματα έρχονται στο "φως" για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες (ίσως και μισό αιώνα)εγκατάλειψης».

 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Κίνημα Ενεργών Πολιτών Ιεράπετρας -Πολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Θρυπτής με την υποστήριξη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λασιθίου και την τοπική Κοινότητα Παχιάς Άμμου.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στη διεύθυνση https://mytrailrun.wixsite.com/ttr2022, ενώ για απευθείας εγγραφή στον εξής σύνδεσμο: https://docs.google.com/.../1pUuNpufKpk5ZZsviHU-S5qGQzdO1...