Insight View: Πρωινή προπόνηση σε υψόμετρο για τον Philip Pflieger (Vid)

 Runbeat Team   17:03 04-07-2021  

Insight View: Πρωινή προπόνηση σε υψόμετρο για τον Philip Pflieger (Vid)


O Γερμανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Philip Pflieger δείχνει να βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα, εκτελώντας δύσκολες προπονήσεις. Ο έμπειρος δρομέας δοκιμάζει αρκετές νέες ιδέες στις προπονήσεις του και αυτή τη φορά επέλεξε να προπονηθεί με ένα πρόγραμμα 10x2000 μέτρων.

 

Ο Philip Pflieger μαζί με συναθλητές του (μεταξύ των οποίων και ο Jonas Fischer) έτρεξαν σε στάδιο τις συγκεκριμένες αποστάσεις, κάνοντας και τα απαραίτητα διαλείμματα ανάμεσά τους, με σκοπό να γίνεται σωστά η αποκατάσταση.

Στην ανάρτησή του (*), ο Γερμανός δρομέας μίλησε για την υποστήριξη που λαμβάνει από τους συναθλητές που, αλλά και για την πίστη του για τη συνέχεια, γράφοντας: «Είμαι τυχερός που έχω τόσο cool φίλους να με υποστηρίζουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προπόνησή μου τώρα. Πηγαίνω προς τη σωστή κατεύθυνση. Ένα βήμα τη φορά».

Δείτε το βίντεο:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.